Gratis at henvende sig

Paranormal-efterforskning.dk har den filosofi, det skal være "gratis at gå til lægen". Man skal ikke henvende sig til os med en mulig opslidende situation, og som noget af de første modtage en regning.
Ligeledes skal skoler, studerende, journalister og andre som laver research, have lov til at trække på vores kompetencer, uden vi tager betaling.

Vores prismodel er, at vi som udgangspunkt skal have dækket transport- og opholdsomkostninger for en opgave, som omhandler opklaring af en paranormal sag. - Med mindre andet aftales, naturligvis.

Donere - hvad er nu det?

"Likes" og "Thumbs-up" giver naturligvis energi. Da vi dog arbejder på helt frivillig basis, er vi taknemmelige for enhver donation, som giver os mulighed for at:

Få brændstof på bilen, så vi måske (engang) kan tage ud til folk - helt gratis.
Få opgraderet videnskabeligt udstyr og modtage kurser, så vi kan blive mere effektive.
Dække omkostninger i forbindelse med vores opgaver.
Betale for reklamer, så vi kan sprede vores budskab.

Vi ser det som et krav, at vi oplyser, hvad støttepengene går til. Derfor vil man kunne se, hvad tingene går til, på denne side.


Hvordan?

Du donerer nemt ved at klikke på linket herunder. Så bliver du ført via PayPay, som er en sikker betalingsmetode. Husk at oplyse din mail-adresse. Modtager vi en donation, vil vi spørge om du vil nævnes på denne side som støtte. Beløbet nævner vi naturligvis ikke noget om!
Du kan også donere via almindelig kontooverførsel - kontakt os for nærmere detaljer.