Vi drives af vores entusiasme og passion for det uforklarlige. Dette fagområde, anses dog ikke som traditionel videnskab.
Vi arbejder med det paranormale, og ikke kun i weekenden.

Vi modtager ikke nogen form for forsknings-støtte, men dog frivillig støtte (Prøv Doner-knappen!!)

For at få lavet en undersøgelse, eller for at få hjælp til at afklare det uforklarlige, skal du blot henvende dig til os. Det er altid gratis.

  • Beslutter du dig, vi skal undersøge sagen yderligere, vil vi bede om refundering af kørselsudgifter, underbringelse i forbindelse med opgaven,  og forplejning.
  • For en længerevarende undersøgelse (12 timer+), takserer vi 500 kr pr. 12 timers tilstedeværelse ("i marken")
Hvor land tid tager en undersøgelse?
Dette afhænger meget af opgavetypen. Vi har oplevet:
  • Ganske få minutter: Her modtager vi f.eks. et billede eller klip og kan lynhurtigt afgøre, der er tale om en reflektion eller andet. Dette kræver ingen besøg, og disse henvendelser er gratis
  • Få dage: Her kan der gå ganske få dage fra en henvendelse kommer, til vi løser opgaven. Dvs. be- eller afkræfter det paranormale, samt finder en  løsning.
  • Uger / måneder: De tunge opgaver kan tage op til et år. Det kan være meget komplekse opgaver, hvor historiske baggrunde undersøges, eller hvor de paranormale fænomener er meget flygtige og kun lige på grænsen til at være signifikante. Det skal dog nævnes, at vi her også finder en løsning eller svar.

Donation:
Hvis du synes godt om vore sag, så vil vi være meget taknemmelig for enhver form for donation.
Du kan f.eks. donere ved at købe én af vores bøger, eller tidsskrifter, vi jævnligt udgiver på Google Play og Google Books. Du kan også donere med MobilePay. Se nedenfor.
Du kan også bruge PayPal: Klik her!

Betalte services eller varer:
Du får naturligvis en opgørelse, hvis du bestiller en service eller en vare hos os.

Du vil kunne betale os på konto 3227 10849349
eller
MobilePay til mobilnummer 21 33 11 25