Vi drives af vores entusiasme og passion for det uforklarlige. Dette fagområde, anses dog ikke som traditionel videnskab.
Vi arbejder med det paranormale, og ikke kun i weekenden.

For at få lavet en undersøgelse, eller for at få hjælp til at afklare det uforklarlige, skal du blot henvende dig til os. Første henvendelse er altid gratis.

  • Beslutter du dig, vi skal undersøge sagen yderligere, vil vi bede om refusion af kørselsudgifter, underbringelse i forbindelse med opgaven og forplejning.
  • For en længerevarende undersøgelse (12 timer+), takserer vi 700 kr pr. 12 timers tilstedeværelse ("i marken").
  • Diverse rapporter er med i prisen.

Hvor land tid tager en undersøgelse?

Dette afhænger meget af opgavetypen. Vi har oplevet:
  • Ganske få minutter: Her modtager vi f.eks. en mail eller et telefonopkald, hvor en naturlig årsag hurtigt kan bekræftes.
  • Få dage: Her kan der gå ganske få dage fra en henvendelse kommer, til vi løser opgaven. Dvs. be- eller afkræfter det paranormale, samt finder en løsning.
  • Uger / måneder: De tunge opgaver kan tage op til et år. Det kan være meget komplekse opgaver, hvor historiske baggrunde undersøges, eller hvor de paranormale fænomener er meget flygtige og kun lige på grænsen til at være signifikante. Det skal dog nævnes, at vi her også finder en løsning eller svar.

 

Betaling for services:

Analyse af billede, video eller lydsekvens. Data bliver sendt til os via mail, eller via fildelings-service.
Første henvendelse er gratis. Herefter 350 kr. grundgebyr.
Grundgebyret skal betales inden sagen optages.
Hvis sagen er meget kompleks, regnes 250 kr. pr. time.

Første henvendelse i forbindelse med en sag
Altid gratis

Du vil altid løbende få at vide, såfremt der vil påbeløbe sig en udgift. Den skal du godkende inden vi fortsætter.

Du vil kunne betale os på konto 3227 10849349, og du får naturligvis en grundig udspecifieret regning. Du vil kunne anvende mobilepay, såfremt du vil oplyse dit mobil telefon nummer, hvor vi anmoder om beløbet. Vi har også muligheden at modtage betalinger via PayPal på adressen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.