Det korte svar... Nej...
Vi modtager meget ofte dette spørgsmål. Det korte svar er: Nej. Vores success består i, at vi er et lille og mobilt hold, hvor deltagerne har en exeptionel fortrolighed med hinanden. Det ses også i forbindelse med de resourcepersoner vi arbejder sammen med, eller dem som "trækker på" os.
Vores vision er til hver en tid at fremstå professionelle, og - for alt i verden - ikke gøre det "alle andre gør på TV".

Vidners sikkerhed og rettigheder fremfor YouTube-popularitet
VI vil beskytte vidnerne så godt vi kan, og derfor vælger vi netop også, der ikke kommer flere på holdet. Vidnerne fortæller ofte om meget personlige ting og oplevelser, hvor det vil være katastrofalt hvis dette kom videre.
Vi vurderer risikoen, at en fremmed kan komme på holdet, bare for at få "kicks" eller "få en på opleveren". Vi vurderer også, at begejstringen så kan ende i en YouTube-video, som ikke er i vores eller i vidnets kontrol. De "dumheder" vi dog selv laver, og som er anonyme, omtaler vi gerne. Det hører til arbejdsglæden!

Det lange svar..
Der findes resource-personer i det ganske land, som er interessante for os. F.eks. hjælper clairvoyant Annette Edel,  hvor al vores teknik og videnskab giver fortabt. Her har vi dokumenteret en egenskab ved Annette som viser hun ikke helt følger naturlovene.
Hvis du mener du kan bidrage holdet med viden eller kundskab, så send os en mail eller privat FaceBook besked. Vi sorterer meget i henvendelserne, og vi vil herefter bede om et besøg hos dig, så vi kan se, hvem du er og hvad du repræsenterer.