Det korte svar...

Nej...
Vi modtager meget ofte dette spørgsmål. Vores success består i, at vi er et lille og mobilt hold, hvor deltagerne har en exeptionel fortrolighed med hinanden. Det ses også i forbindelse med de resourcepersoner vi arbejder sammen med. Vores vision er til hver en tid at fremstå professionelle, og - for alt i verden - ikke gøre det "alle andre gør på TV".


Vidners sikkerhed og rettigheder fremfor YouTube-popularitet

VI vil beskytte vidnerne så godt vi kan, og derfor vælger vi netop også, der ikke kommer flere på holdet. Vidnerne fortæller ofte om meget personlige ting og oplevelser, hvor det vil være katastrofalt hvis dette kom videre.
Vi vurderer risikoen, at en fremmed kan komme på holdet, bare for at få "kicks" eller "få en på opleveren". Vi vurderer også, at begejstringen så kan ende i en YouTube-video, som ikke er i vores eller i vidnets kontrol. De "dumheder" vi dog selv laver, og som er anonyme, omtaler vi gerne. Det hører til arbejdsglæden!

Vi vælger at arbejde sammen med de ressourcepersoner, som er interessante for os. F.eks. clairvoyante,  hvor al vores teknik og videnskab giver fortabt. Eller fagpersoner inden for videnskab, hvor vores viden ikke slår til.