Fjernsynet, internettet og biograferne flyder over med såkaldte "sande beretninger" om hjemsøgelser og poltergeist-aktiviteter.

Mange mennesker oplever dog i realiteten underlige og uforklarlige ting langt fra disse udsendelsers indhold. Vores selskab modtager derfor kontakter, på ugentlig basis. Sådanne oplevelser er naturligvis meget svære at beskrive, og folk er usikre hvad de skal tro på.
Det kan f.eks. være bankelyde eller skikelser.

Det er meget nemt i dag at lave en "crash-in" undersøgelse, med ustabil kameraføring, slørede billeder, skrig og panik. Og måske lidt billedredigering. Mange paranormale selskaber jagter ofte for spænding - og ikke for dokumetation.
 
De eneste veldokumenterede tilfælde om en hjemsøgelser, som har fulgt en videnskabelig metode, er:

"The Amityville Horror": I November 1974 blev en familie brutal myrdet i et hus i Amityville i USA. En familie, som flyttede ind året efter, blev hjemsøgt af ukendte kræfter.

"The Hauting in Conneticut": En familie flyttede til et hus i Conneticut i USA. Snart derefter - i 1986 - blev familien hjemsøgt af ukendte kræfter, som åbenbart påvirkede deres søn.

Naturligvis har Hollywood-filmmagerne taget sig af disse to hændelser, og har lavet dem om til at kunne tjene penge på et filmlærred. Der findes masser af lødig litteratur om disse hændelser, og det er op til læseren selv at dømme.

 Ikke desto mindre, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er professionelle, og gør vores yderste til at finde ud af, hvad din oplevelse skyldes.