Det korte svar:
Se f.eks.  vores youtube-kanal her
Billeder, klip,  og research kan ses på under menupunktet "Sager" og "Research"

Det lange svar:
Sensationen, som med 100% beviser det overnaturlige, lader altid vente på sig. Skeptikere vil nemt kunne bortforklare enkeltstående tilfælde.
Fortale og skeptikere fører en slags skyttegravskrig mod hinanden. Ofte beskylder parterne hinanden for fup, manipulation af data, at ignorere fakta osv. Ofte grines og latterliggøres parterne.

Det er af den simple årsag, at det er alt for nemt at forfalske billeder, lyd og video i dag. Så vil man se klip, hvor man ser en dæmon-lignende skikkelse kommende løbende imod et kamera, som tabes, er rådet: Tænd for TV eller søg på internettet!
Vi anvender dog de midler, som spøgefugle ikke har: Tålmodighed og dokumentation. Som vi løbende får sager og resultater, lægges de under kategorien "Sager". Disse oversættes med tiden til det internationale publikum.
Vores selskab håber - på sigt - at have samlet så meget dokumentation, at vi vil kunne vække en videnskabelig interesse i det paranormale.

Vi har på det strengeste indhentet tilladelse af ejere og deltagere i klippene, med henblik på at lægge klip på vores side. Vi vil aldrig offentliggøre information eller personlige informationer til nogen part, bortset fra de deltagende.